Mini tabs 0.5 kg voorradig bij uw advies centrum

Mini tabs zijn hier voorradig! Momenteel worden we vaak gebeld of we de mini tabs 0.5 kg nog voorradig hebben van het merk pool power, interline, of aqua easy. Pool Power mini Quick word ook geleverd onder private label van aqua easy!  Gelukkig hebben we momenteel nog voldoende voorraad van de aqua easy mini tabs. Klik hier als u direct wilt bestellen.

Mini  tabs chloor tabletten voor spa, jacuzzi of kleine zwembaden

Het woord mini zegt het al: kleine chloor tabletjes voor de desinfectie van uw spa, jacuzzi of klein zwembad. Het tabletje dood bacteriën mits de ph waarde tussen de 7.2 en 7.8 ligt. Het mini Quick chloor tabletje is 2.7 gram en verhoogt het chloor gehalte van 1 m3 water ( 1000 liter ) met 1.5 ppm.  Raadzaam om water met een hoge temperatuur minimaal 2-5 ppm chloor te laten bevatten voor voldoende af doding van bacteriën en micro organismen.

Mini tabs is een organische chloortablet: wat betekent dit?

Deze mini Quick chloor tabletten bevatten een middel waardoor het chloor langzaam vrij komt en niet direct word afgebroken door de zon. Hierdoor zijn deze tabletten makkelijk om te doseren als anorganisch chloor. ( 70 G 70/20 of vloeibaar chloor zijn anorganisch ) en bevatten dus geen stabilisator en raden wij niet aan om te gebruiken in uw spa, jacuzzi of klein zwembad. Het mini tabletje lost vrij snel op waardoor er snel voldoende actief chloor aanwezig is in het water.

Hoe gebruik ik de Mini Quick chloor tabletjes?

Deponeer ze nooit los in de spa, jacuzzi of klein zwembad maar doseer ze via een drijver of skimmer.

Bestel de tablet hier online of kom naar onze winkel te Liessel waar wij gratis uw water testen om de juiste dosering toe te passen die benodigd is voor mooi helder water in uw spa jacuzzi of klein zwembad. Niet alleen het chloor gehalte is belangrijk maar ook de pH waarde en cyanzuur gehalte. Uw Advies Centrum voor Mooi Helder water!

Contact

Di-Jo

Hoofdstraat 43

5757 AK Liessel

Vragen of advies nodig? Stuur dan een mail naar info@di-jo.nl

Op zoek naar een zwembad in de tuin? maak vrijblijvend een afspraak of neem een kijkje op onze site www.inbouwzwembaden.nl

Tags:

Geschreven door Diny van den Einden

Mijn naam is Diny vd Einden, mijn vakgebied is zwembad aanleg en onderhoud van zwembaden en vertel graag over de mogelijkheden om de wensen van iedereen tav een eigen zwembad in de tuin werkelijkheid te laten worden. Wij respecteren ieders budget en denken mee hoe we het maximale uit ieders budget kunnen halen zodat een ieder zeer content is met zijn/haar eigen zwembad in de tuin. Wij zijn succes vol met het aanleggen en renoveren van zwembaden regionaal en zijn specialist op het gebied van zwembadwater behandeling en zwembadwater verwarmen. Met deze kennis lossen we vele problemen op bij mensen met een eigen zwembad waarbij het verkrijgen van fris & helder zwembadwater een probleem is. Deze website is informatief en geef ik u graag advies. Regionaal en daarbuiten zijn wij dan ook Uw adviescentrum voor fris & helder gezond zwembadwater.