Wilt u uw zwembad verwarmen met warmtepomp? Een goed idee, want zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw zwembad het gehele jaar door.  Wij leveren en installeren namelijk verwarmingspompen voor zwembaden in een straal van 35 kilometer rondom Deurne.

We zijn specialist als het gaat om zwembadverwarming in de regio Oost-Brabant. We verkopen en installeren ze voor zwembaden in alle gangbare capaciteiten en vermogens. Of u nu een zwembad in de tuin heeft van 30 of 120 kuub. We  zijn dealer van de topmerken Zodiac, Aquaforte en Fairland.

Kijk op de pagina zwembad warmtepompen om het actuele en grote assortiment te bekijken. U kunt bij ons per verwarmingspomp een vrijblijvende offerte aanvragen of natuurlijk vrijblijvend contact opnemen als u vragen heeft. Ook bent u van harte welkom in onze showroom en winkel te Liessel. We kunnen u hoe dan ook vrijblijvend adviseren welke warmtepomp voor een zwembad in uw specifieke geval het beste is. U kunt ons tijdens onze openingstijden bezoeken, of van tevoren aangeven dat u ons wilt bezoeken.

Hier onze contactgegevens:

Di-Jo Zwembaden

Hoofdstraat 43
5757 AK  Liessel
0493-34 29 17
Wij vernemen graag van u als u meer wilt weten en verwelkomen u natuurlijk graag in onze zaak te Liessel!

IXR warmtepomp zwembad