Wat is een plunge pool?

Een plunge pool is in feite een klein inbouw zwembad. Di-Jo zwembaden maakt bouwkundige plunge pool zwembaden op maat. Met zitbankje en plateaus, net wat gewenst is.

Lage energiekosten

Grote voordeel is, dat de energiekosten aanzienlijk lager zijn dan bij een groot inbouwzwembad door het kleinere volume. Verder is het zwembadwater ook veel sneller op temperatuur. Een plunge pool is tevens sneller en eenvoudiger in het onderhoud en schoonmaken door het kleinere formaat.

Weinig ruimte nodig en toch veelzijdig in gebruik

Plunge pools zijn interessant als u weinig ruimte in uw tuin heeft voor een zwembad. Ook als u alleen wilt relaxen is het een goede optie, al kan een plunge pool voor sportievelingen zeker wel degelijk een goede optie zijn.

Actief zwemmen en relaxen in 1: mogelijk in een plunge pool!

Houdt u namelijk wel van baantjes trekken? Dan is een zwemmachine van Binder wat voor u! Deze zijn tevens geschikt voor plunge pools. Trek baantjes zonder dat u hoeft te keren. Train op elk niveau wanneer u maar wilt. Door de krachtige tegenstroom machine krijgt u het gevoel alsof u echt in de natuur zwemt. Deze sterke stroming houdt het lichaam in evenwicht. U hoeft zich alleen te focussen op de techniek. De modellen HydroStar en EasyStar zijn niet voor niks populair bij topsporters! Een plunge pools met zwemmachines is zeker een unieke en mooie combinatie voor zwemmers. Voor een dergelijke combinatie kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Meer weten?

Wilt u een bouwkundige inbouw plunge pool op maat kopen en wilt u vrijblijvend meer weten? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat de beste keuze is op basis van uw wensen en budget.