Mijn naam is Diny van den Einden en ik ben dagelijks bezig met het uitbrengen van offertes voor zwembadaanleg cq zwembadbouw en renovatie van zwembaden. Ik heb mij gespecialiseerd in zwembadwaterbehandelingen en het uitleggen aan mensen wat te doen om fris en helder zwembadwater te krijgen en houden.

Deze website is voornamelijk bedoeld voor het verstrekken van informatie over zwembadwaterbehandeling en wat te doen om problemen met zwembadwater te voorkomen. U vindt hier allerlei adviezen en tips. Ik kan daarmee mensen die ik niet kan helpen met het leveren van een zwembad wél helpen met goede adviezen. In heel Nederland zijn wij dan ook het adviescentrum voor fris & helder water.

Mijn studie de afgelopen jaren is gericht op fris & helder zwembadwater en een ieder is welkom aan de Hoofdstraat 43 a te Liessel om zijn of haar zwembadwater gratis te laten testen. U ontvangt van ons een gratis advies voor de juiste stappen die u moet nemen voor het verkrijgen van kraakhelder zwembadwater.

Mijn vakgebied zwembadaanleg en onderhoud van zwembaden is leuk en ik vertel graag over de mogelijkheden om de wensen van iedereen t.a.v. een eigen zwembad in de tuin werkelijkheid te laten worden.Wij respecteren ieders budget en denken mee hoe we het maximale uit ieders budget kunnen halen zodat een ieder zeer content is met zijn/haar eigen zwembad in de tuin.

Wij zijn regionaal succesvol met het aanleggen van zwembaden en ik help graag iedereen om een geschikte partner te vinden tav het aanleggen van uw eigen zwembad buiten onze regio. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tav zwembadbouw? Neem dan een kijkje op onze site www.inbouwzwembaden.nl

Groeten Diny