Zoekt u een zwembad winkel in de buurt van Deurne, Helmond, Eindhoven en Venlo voor chloor en andere verbruiksmiddelen? Wij hebben het allemaal voor u in huis, zodat u snel weer kunt genieten van uw zwembad.

Bestellen via webshop mogelijk

U kunt bij ons terecht voor zwembad chloor en ander zwembad chemie. Ook andere verbruiksmiddelen zoals filterzand, zwembadzout en onderhoud sets kunt u direct bij ons in de winkel kopen. U kunt de benodigde artikelen uiteraard ook direct in onze webshop bestellen en afhalen in onze winkel. Zo heeft u de benodigde artikelen direct voorhanden.

Onze winkel is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. En de koffie staat altijd klaar voor u!

 

Ook zwembad stofzuigers en pompen

Naast zwembad chemie verkopen we ook de volgende artikelen:

Zwembad stofzuigers
Zwembad afdekkingen
Warmtepompen
Pompen

We zijn daartoe geautoriseerd dealer van Zodiac en Desjoyaux.

Gratis test zwembadwater

Weet u niet wat u nodig heeft? Kom dan met een monster van uw zwembadwater bij ons in de winkel. Deze meten en controleren we gratis voor u. Zo weet u precies wat er moet gebeuren om mooi en hygiënisch zwembadwater te krijgen.

Adres en contact

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0493-342917 / 06 53190468. Per e-mail op info@inbouwzwembaden.nl

Ons adres is:

Di-Jo
Hoofdstraat 43
5757 AK Liessel

Openingstijden  
Beste klant onze winkel is beperkt geopend voor het afhalen van uw zwembad spulletjes, bent u niet in de gelegenheid tijdens deze openingstijden uw spullen op te halen maak dan een afspraak door te bellen naar 06-53190468.
Heeft u wensen voor de aanleg van een zwembad dan maken we graag een afspraak buiten deze winkel openingstijden zodat we alle tijd voor u hebben.
Afhalen Goederen:
Maandag                                                                 Geopend van 8.00 tot 10.00 u
Dinsdag – Woensdag –  Donderdag – Vrijdag  Geopend  van 16.00- 18.00 uur
Zaterdag                                                                  Geopend van 9.00 tot 14.00 uur

 

Di-Jo Zwembaden

Hoofdstraat 43
5757 AK  Liessel
0493-34 29 17