Zwembad in de tuin Deurne gewenst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren en plaatsen maatwerk bouwkundige zwembaden voor binnen en buiten in een straal van 40 kilometer rondom Deurne. Aangezien we een regionale zwembadbouwer zijn, want gevestigd te Liessel. Ook bouwen we binnen zwembaden.

Op de pagina projecten zwembad in tuin van onze andere site inbouwzwembaden.nl kunt u zien welke zwembaden wij al in de regio hebben gemaakt. Dit verzorgen wij integraal, zodat u één aanspreekpunt heeft voor de complete realisatie. Ook zijn wij trots op onze referenties die op de site van Custorate staan. De aanleg van een mooi bouwkundig zwembad geheel conform uw wensen kunt u aan ons toevertrouwen.

Kosten zwembad in tuin

De kosten van een zwembad in de tuin hangt af van een aantal zaken. Zoals de grootte zwembad, of de plek moeilijk of goed bereikbaar is, de afwerkingsgraad, hoeveel accessoires u wenst etc. Op de pagina kosten zwembad in de tuin leest u daar meer over.

U kunt vrijblijvend met ons contact op nemen voor advies. Op basis daarvan kunnen we voor u een vrijblijvende offerte maken. U kunt ons contacteren door te bellen of mailen:

06 – 531 90 468

info@inbouwzwembaden.nl

Ook kunt u het formulier hieronder invullen. Dan nemen we z.s.m. contact op met u. We vernemen graag van u!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht