zwembad aanleggen in de tuin
|

Zwembad aanleggen in de tuin

Een zwembad aanleggen in de tuin vergt diverse voorbereidingen. Natuurlijk wilt u goed na denken over de ligging van het zwembad en waar u wellicht ook een terras zou willen creëren of zelfs een heerlijke zithoek met een terrasoverkapping. Vaak heeft u zelf of in samenwerking met een architect of tuin ontwerper een mooi tuinplan opgesteld  of u gaat in samenwerking met de zwembadbouwer een tuinplan opstellen. Uw inspirerende ideeën samen uitwerken met de vakman maakt dat u naar een totaalplan komt dat volledig op uw wensen is afgestemd.

De kosten voor het aanleggen van een zwembad zijn daarom geheel afhankelijk van uw wensen en budget.  Alles is mogelijk om te maken maar het juiste plan is stap 1.

De mogelijkheden die er op de markt zijn voor het aanleggen van een zwembad in de tuin zijn:

  • Diverse bouwkundige systemen traditioneel, overloopbaden, betonnen zwembad, betegeld zwembad binnen, buitenzwembad, prefab betonwanden-infinity zwembaden vanaf € 25.000,00 tot € ………..?
  • Kant en klare polyesterzwembaden vanaf € 25.000,00
  • Keramische kant en klare zwembaden vanaf € 20.000,00
  • Houten zwembaden opzet of inbouw met veel eigen arbeid € 2500,00 tot € 15000,00
  • Metalen zwembaden met veel eigen arbeid € 5000,00 tot € 15.000 budget
  • Kunststof opzetzwembaden, al vanaf €10 tot € 1500,00 budget

In het totale budget is het belangrijk om de afwerking en alle wellness voorzieningen, tuinaanpassingen, bestratingen en erfafscheidingen mee te nemen in de begroting om niet voor verrassingen te komen.

Het zwembad aanleggen in de tuin door een professional

De kenmerken van een professional op het gebied van zwembad aanleggen in de tuin zijn divers maar wel noodzakelijk om tot een fijne samenwerking te komen. U als oriënterende partij wil graag de juiste keuze maken. De professional herkent u aan de volgende eigenschappen:

  • Hoe snel wordt uw aanvraag opgepakt en behandeld
  • Goede begeleiding in het verkrijgen en maken van de diverse keuzes
  • De kennis en kunde uitdragen
  • U kunnen ontzorgen tijdens en na het realiseren van uw zwembad

Zwembad aanleggen in de tuin regio Zuid Oost Brabant.

Natuurlijk zijn er vele zwembadbouwers in de regio Zuid-Oost Brabant. Wij bouwen met passie uw buiten of binnen zwembad. Dat is het grote verschil.  Zoekt u dus een enthousiastie vakman en expert, dan bent u bij Di-Jo zwembaden aan het juiste adres. Bovenstaande kenmerken worden door onze referenties beaamd. Wij zijn werkzaam in het aanleggen van zwembaden in de tuin in de volgende plaatsen: Liessel, Deurne, Asten, Someren, Meijel, Grashoek, Griendtsveen, Helenaveen, Milheeze, Bakel, Helmond, Nuenen, Eindhoven, Mierlo, Mierlo-Hout, Stiphout, Lierop, Leende, Luyksgestel, Waalre, Veldhoven, Heeze.

Kom vrijblijvend naar onze Winkel te Liessel, Hoofdstraat 43.  Of maak een afspraak door een mail te sturen naar info@inbouwzwembaden.nl

Vergelijkbare berichten