Zwembad in de tuin Eindhoven gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren en plaatsen maatwerk bouwkundige zwembaden voor binnen en buiten in een straal van 40 kilometer rondom Deurne. Aangezien we een regionale zwembadbouwer en gevestigd te Liessel. Ook voor binnen zwembaden kunt u bij ons terecht overigens.

Op de pagina projecten zwembad in tuin van onze andere site inbouwzwembaden.nl kunt u zien welke zwembaden wij al in de regio hebben gemaakt. Dit verzorgen wij van A tot en met Z, zodat u een aanspreekpunt heeft voor de complete realisatie. Ook zijn wij trots op onze referenties die op de site van Custorate staan. De aanleg van een mooi bouwkundig zwembad geheel conform uw wensen kunt u aan ons toevertrouwen.

Wat kost een zwembad in de tuin?

Dit is een veel gestelde vraag. De kosten van een zwembad in de tuin hangen van verschillende factoren af. Zoals de grootte van het zwembad, de plek, de afwerkingsgraad, hoeveel accessoires u wenst etc. Op de pagina kosten zwembad in de tuin leest u daar meer over.

U kunt vrijblijvend met ons contact op nemen voor advies. Op basis daarvan kunnen we voor u een vrijblijvende offerte maken. U kunt ons contacteren door te bellen, mailen:

06 – 531 90 468

info@inbouwzwembaden.nl

Ook kunt u het formulier hieronder invullen. Dan nemen we z.s.m. contact op met u. We vernemen graag van u!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht