Zwembad in de tuin Weert gewenst? Of beter gezegd wilt u een zwembad in uw tuin aan laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren en plaatsen namelijk maatwerk bouwkundige zwembaden voor binnen en buiten in een straal van 40 kilometer rond Liessel. Dus ook in de regio Weert, zoals Maarheeze, Nederweert en Budel.

Op de pagina projecten zwembad in tuin van onze andere site inbouwzwembaden.nl kunt u zien welke buiten zwembaden wij al in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant hebben gemaakt. Dit verzorgen wij compleet van A t/m Z, zodat u één aanspreekpunt heeft voor de complete oplevering. Ook zijn wij trots op onze referenties die op de site van Custorate staan. De aanleg van een mooi bouwkundig zwembad geheel conform uw wensen is bij ons dus in goede, ervaren handen.

Kosten zwembad in tuin

De kosten van een zwembad in de tuin hangen af van een aantal zaken. Zoals de grootte zwembad, of de plek moeilijk of goed bereikbaar is, de afwerkingsgraad, hoeveel toebehoren u wenst etc. Op de pagina kosten zwembad in de tuin leest u daar meer over.

U kunt vrijblijvend met ons contact op nemen voor advies. Op basis daarvan kunnen we voor u een vrijblijvende offerte maken. U kunt ons contacteren door te bellen of mailen:

06 – 531 90 468

info@inbouwzwembaden.nl

Ook kunt u het formulier hieronder invullen. Dan nemen we z.s.m. contact op met u. We vernemen graag van u!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht