net skim

Net skim voor het afvangen van kleine deeltjes in de skimmer

Net skim zijn netjes voor in de skimmer. De skimmer werkt als voorfilter om grof vuil af te vangen alvorens het water naar de pomp gaat. De netjes plaatst u in de skimmer waardoor er nog fijnere deeltjes, insecten en ook het grof vuil worden opgevangen in het netje. Het netje kunt u verwijderen en vervangen door een nieuwe. Met de netskim vangt u meer vervuiling zodat er minder vervuiling in het pomp mandje komt & minder in vervuiling in uw zandfilter. U voorkomt dat er  vuil in de skimmer gaat zitten en dat u hierdoor het skimmer mandjes beschadigd tijdens het ledigen. Uit ervaring weten we dat mensen vaak het skimmer mandje ergens tegen aan slaan tijdens het ledigen en dan gaat deze stuk. met de net skim is dit verleden tijd.

In 1 doosje bevinden zich 12 skimmernetjes die geschikt zijn voor skimmers met een mand doorsnee van maximaal 24 cm.

Net’Skim online voordelig bestellen? Klik hier!

Net skim voorkomt veel vuil in de zwembadpomp en zandfilter

Het skimmer netje maakt het ledigen van de skimmer gemakkelijker en beschermt tevens uw pomp en zandfilter omdat er minder vuildeeltje zich gaan verzamelen in deze onderdelen van uw installatie. Minder organisch vuil in uw zwembad draagt bij aan minder chemie gebruik voor het behoud van mooi helder zwembadwater.

Waar kunt u de Net skim kopen

Kom naar het adviescentrum van Di-Jo zwembaden als u veel tips wil ontvangen voor schoon, helder zwemwater wat fijn op temperatuur is. Di-Jo Zwembaden bevindt zich aan de Hoofdstraat 43 a te Liessel. Stuur een mail als u vragen heeft over dit product of als u een ander vraagstuk heeft naar info@di-jo.nl.

Wij testen gratis uw water en geven u een vakkundig advies om schoon helder zwemwater te verkrijgen in uw zwembad. Ook de net’skim helpt met het verkrijgen van mooi water.

 

 

Vergelijkbare berichten