Kosten aanleg zwembad

De aanleg van een zwembad kan uiteraard op verschillende manieren. Het is schitterend hoe eenvoud kan leiden tot het gewenste resultaat. Wilt een luxe zwembad? Dan bent u ook  hier aan het juiste adres. Veel zwemplezier begint in alle gevallen hier! De kosten  voor het aanleggen van uw zwembad in de tuin vraagt om persoonlijk contact en overleg. Zo kunnen we goed inventariseren wat uw wensen zijn,  u vertellen wat de mogelijkheden  zijn en wat de bijbehorende kosten zijn. Onderstaand geef ik u een specificatie van de kosten van het zwembad dat u ziet op de foto. Het zwembad is mooi door haar eenvoud en daardoor ook heel betaalbaar voor velen.

Specificatie kosten aanleg zwembad

Om een duidelijk overzicht te krijgen van de kosten maken we een duidelijke offerte.  Voor dit schitterende en  zwembad uit juli 2017 ziet de prijs  opbouw Anno 2020 er als volgt uit.

In deze prijsopzet gaan we uit van een zwembad met een afmeting van 7.00 x 3.50 x 1.50

 • De grondwerkzaamheden is een stelpost dit is heel afhankelijk van de bereikbaarheid en waar het overtollige zand naar toe moet. Houd rekening met € 3500,00
 • Bouwkundige materialen € 8500,00
 • Rvs trap € 225,00
 • Zwembad folie op maat gemaakt 0.8 mm € 3850,00
 • Zwembad inbouwdelen zoals de 1  skimmer 1 afzuigpunt en 2 inspuiters 1 Adagio pro Ledlamp 10 cm warm wit en benodigde pvc materialen ( centrale ruimte op afstand van 5-7 mtr) € 2525,00
 • Filter installatie met een speck pomp en 125 kg zandvulling polyester zandfilter   € 2400,00
 • Set randtegels grijze graniet inclusief voegmiddel met een afmeting 60x 40 x 3-6 € 3000,00
 • warmtepomp vanaf  €2600 ,00
 • Afdekking zomer met haspel de lux € 1500,00
 • Gehele arbeid realiseren van het geheel. € 7300,00
 • Geleverd volgens onze algemene voorwaarden
 • Informeer als u al onze voorwaarden wil weten voor dit prijsvoorstel.
 • Prijzen zijn exclusief btw
 • Het zwembad is aangelegd in een straal van 25 kilometer rond Liessel.

Heeft u interesse na het lezen van deze kosten voor de aanleg van uw zwembad? Maak een afspraak voor het bespreken van uw wensen.

Di-Jo Zwembaden bevind zich in Noord-Brabant in het kerkdorp Liessel. Wij zijn een actief bedrijf gericht op de aanleg van zwembaden in de tuin in een budget dat ligt tussen de € 25.000,- en 99.000,- met de daarbij behorende service & onderhoud.

Woont u in ons werkgebied en heeft u problemen met het behoud van mooi helder water? Bezoek ons vrijblijvend en wij verzorgen voor u een gratis zwembadwater test met daarbij de juiste adviezen.

Di-Jo Zwembaden, Hoofdstraat 43 a, 5757 AK Liessel. Telefoonnummer 06-53190468 / 0493-342917

 

 

Tags:

Geschreven door Diny van den Einden

Mijn naam is Diny vd Einden, mijn vakgebied is zwembad aanleg en onderhoud van zwembaden en vertel graag over de mogelijkheden om de wensen van iedereen tav een eigen zwembad in de tuin werkelijkheid te laten worden. Wij respecteren ieders budget en denken mee hoe we het maximale uit ieders budget kunnen halen zodat een ieder zeer content is met zijn/haar eigen zwembad in de tuin. Wij zijn succes vol met het aanleggen en renoveren van zwembaden regionaal en zijn specialist op het gebied van zwembadwater behandeling en zwembadwater verwarmen. Met deze kennis lossen we vele problemen op bij mensen met een eigen zwembad waarbij het verkrijgen van fris & helder zwembadwater een probleem is. Deze website is informatief en geef ik u graag advies. Regionaal en daarbuiten zijn wij dan ook Uw adviescentrum voor fris & helder gezond zwembadwater.