|

Kosten zwembad in tuin

De kosten voor een zwembad in de tuin lopen ver uiteen.  Welke kosten vindt u dat er hoort bij de aanleg van het zwembad in de tuin? Er zijn zoveel mogelijkheden om uw droomwens in vervulling te laten gaan en ieders budget is verschillend. Hieronder vertellen we u waar u zoal op moet tellen en wat optioneel is.

Houd een budget aan van € 24.000 ( realiseren bak, filtratie & leidingen maken ) of hoger als u alle materialen wilt kopen en de gehele arbeid wil laten verrichten door een zwembad bouwer bij u in de buurt voor een zwembad van 8.00 x 4.00 x 1.50. Vraag bij u in de buurt een offerte op bij 2 of 3 zwembadbouwers. Zodat u ieders kundig advies mee kunt nemen in uw besluit wie uw zwembad gaat realiseren.

Het spreekt voor zich dat u een offerte ontvangt waarin u duidelijk kunt zien welke kosten er gepaard gaan voor het realiseren van uw zwembad in de tuin. De afmeting van uw tuin is vaak bepalend hoe groot uw zwembad wordt. Ook de ligging van het zwembad in de tuin is belangrijk om ervoor te zorgen dat het zwembad heerlijk in de zon ligt. Hierdoor kan het zwembad snel opgewarmd worden. En heerlijk in de zon dobberen op het water in uw eigen zwembad in de tuin is toch heerlijk! Onder de foto leest u meer over de kosten van een zwembad aan laten leggen.

zwembad in tuin prijs

Kosten zwembad in de tuin en wat komt er nog meer bij kijken?

U wilt natuurlijk een compleet plaatje en daar horen vaak ook wat aanpassingen in de tuin bij. De bestrating om het zwembad kunt u ruim nemen of alleen een zwembadrand en daar sluit u het gazon op aan. Allemaal overwegingen die het uiteindelijk kosten plaatje voor uw zwembad in tuin beïnvloeden.

Of u wilt een mooi pool house bij het zwembad laten maken waar de centrale ruimte zich  bevindt van de filterunit. En u zodoende tevens een mooie zitplek realiseert bij het zwembad. Ook de kosten van een pool house beïnvloeden de totale kosten van de aanleg van het zwembad enorm. Wellicht heeft u een garage in de buurt van het zwembad en kan daar de centrale ruimte in gemaakt worden? Een behoorlijke besparing natuurlijk op het geheel.

Onderstaand de posten waar u rekening mee moet houden

  • Grondwerkzaamheden
  • Materialen ten behoeve van het bouwkundig zwembad of een  polyester zwembad
  • Inbouw onderdelen \ skimmer \ inspuiters \ lampen \ jetstream \ of  ………….
  • De filtratie \ polyester zandfilter\ polypropyleen zandfilter \ cartouche filter \
  • Leidingen van en naar het zwembad
  • zwembad afdekking  \ zwembad lamellen \ zwembad overkapping \  \ zwembad noppen afdekking
  • zwembad verwarming \ Heather \ CV \ zwembad warmtepomp\ zwembad zonnepanelen
  • zwembad automatisering\ ph chloor regeling\ zout electrolyse of ……
  • Alle bovenvermelde elementen komen arbeid kosten bij om het te realiseren.

Kosten zwembad in tuin Deurne Asten Someren Helmond en regio Eindhoven ?

Voor een vertrouwd adres is in deze regio Di-Jo zwembaden bij uitstek uw partner voor de aanleg en bouw van uw zwembad. Kijk snel naar www.inbouwzwembaden.nl waar ook u wellicht voor uw budget een mooi zwembad in de tuin heeft waar u heerlijk van kunt genieten.  Daar vind u vakkennis, gebruik van goede materialen, 1 aanspreekpunt en waar men alles over heeft voor een tevreden klant.

Di-Jo Zwembaden bevindt zich in Noord-Brabant in het kerkdorp Liessel. Veel klanten in de kerkdorpen Asten, Someren, Deurne, Milheeze, Bakel, Helenaveen, Griendtsveen, Grashoek, Meijel, Maasbree, Heibloem, Weert, Ospel, Leende, Someren-heide en nog een ruim aantal andere kerkdorpen  om ons heen benaderen ons voor het aanleggen van het zwembad in de tuin nadat we uitvoerig de kosten van het zwembad in de tuin hebben besproken. Wij zijn een actief bedrijf gericht op de aanleg van zwembaden in de tuin in een budget dat ligt tussen de € 25.000,- en 99.000,- met de daarbij behorende service & onderhoud.

 

 

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten