| | | |

Buiten zwembad in de tuin met verwarming of overkapping

Buiten zwembad in de tuin

Formaat,vorm en budget zijn bepalend voor het eindresultaat van uw buiten zwembad in de tuin. Bespreek uw wensen met ons en wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u de wens om een buiten zwembad in de tuin aan te leggen dan zijn er enkele zaken van belang. Waar wilt u uw buiten  zwembad in de tuin laten plaatsen? Welk formaat zwembad vind u passen in de tuin?  De vormen die verkrijgbaar zijn is ook heel divers bij een buiten zwembad. Op de foto ziet een rechthoekig zwembad. Wellicht past voor uw tuin een rond of ovaal buiten zwembad mooier. Op een zonnige plek  met een leuk terrasje eromheen, met een buiten huisje erbij geplaatst is het plaatje wel helemaal compleet. Heeft u bij familie of kennissen een buiten zwembad in de tuin zien liggen? Vraag naar hun ervaringen zodat u zich al wat kunt oriënteren en de ervaringen van zwembad bezitters kunt delen. De mensen met een buiten zwembad in de tuin weten vaak wel of ze het precies zo zouden maken. Wellicht hebben ze nog tips wat ze anders zouden doen. Voor welk budget wil u het buitenzwembad in de tuin aan laten leggen is ook een heel belangrijke vraag.

Buiten zwembad in de tuin voor welke prijs?

De prijzen voor een buiten zwembad in de tuin zijn nogal uiteenlopend. Daar spelen de keuzes die gemaakt worden qua vorm afmeting en materiaal keuzes een grote rol. Ook uw wensen om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van het zwembad bepalen aanzienlijk de uiteindelijke prijs. Voor een kwalitatief sterk goed zwembad  zijn materiaal keuzes en vakmanschap een must maar niet altijd noodzakelijk om uw wens uit te laten komen. Voor iedereen komt een buiten zwembad in de tuin op een andere manier tot stand. Gaat u voor een pakket wat u aanschaft zoals de wanden en folie op maat en gaat u zelf de bouwkundige voorzieningen verrichten dan word de totaal prijs voor uw buiten zwembad aanzienlijk lager. Voor een budget van € 10.000,00 komt u dan al een heel eind op weg. Laat u een specialist voor u een buiten zwembad aanleggen  dan is een goede basis te realiseren voor een budget van rond de € 20.000 tot 30.0000 euro. Deze prijzen zijn  heel indicatief en natuurlijk afhankelijk van de gebruikte materialen maar voor deze prijs kunt u al aardig wat kwaliteit en kennis in huis halen.

 

Buiten zwembad in de tuin aanleggen waar u heel lang in kunt zwemmen

De mogelijkheden om langer te zwemmen buiten zijn de laatste jaren enorm toegenomen. De zwembadoverkappingen en de zwembad verwarmingen kwamen de laatste jaren erg in opkomst. Met een zwembad overkapping heeft u enkele voordelen zoals het opwarmend vermogen van de overkapping. Ook het organisch vuil komt niet in het zwembad waardoor u veel minder dagelijks onderhoud heeft. Langer buiten zwemmen onder de overkapping is natuurlijk het grootste voordeel. Tip: een zwembad overkapping van Laluna is betaalbare kwaliteit en een goede service.

Het zwembad verwarmen met een zwembad warmtepomp geeft u de mogelijkheid om het water op te warmen ondanks dat er weinig uren zonneschijn is geweest. Als u een buiten zwembad in de tuin hebt liggen dan is het fijn dat u zelf of de kinderen in die heerlijk vroege  meivakantie fijn kunnen zwemmen. De warmte pomp heeft die mogelijkheid en ook nog heel voordelig. De ontwikkelingen in de warmtepompen gaan de laatste jaren zo snel dat het rendement op moment van schrijven nu  al op loopt tot 1 : 7-9  en dat gaat de komende jaren zich nog verder ontwikkelen. Hierdoor kunt u gebruik maken van uw buiten zwembad van half april tot half november en dat is wel een heel prettige gedachte. U bent zodoende dus niet alleen afhankelijk bent van de zomer maanden om te zwemmen in het buiten zwembad. Tip een zwembad warmtepomp van  Zodiac is een topper.

Wilt u een afspraak maken met een professionele installateur in de regio Zuid-Oost Brabant? Bel 06-53190468 of stuur een mail naar info@inbouwzwembaden.nl

 

Heerlijk buiten zwemmen bij u thuis in de tuin.
Heerlijk buiten zwemmen bij u thuis in de tuin.

 

 

 

Vergelijkbare berichten