Zwembad bouw voor welk budget als je thuis in je eigen tuin heerlijk wil zwemmen in jouw eigen zwembad? Vakkundige mensen kunnen u helpen met de aanleg en zwembad bouw. Laat u goed voorlichten en weet dat er diverse manieren zijn hoe je het zwembad kunt opbouwen. Wil je een plaatstalen zwembad bouwen dan is het goed mogelijk dat je met wat hulp van de leverancier veel zelf kunt doen daarom word zwembad bouw voor ieders budget mogelijk. Met eigen arbeid heeft u een lager budget nodig dan wanneer u alles laat uitbesteden om uw eigen droom zwembad werkelijkheid te laten worden.

Een bouwkundig zwembad vergt veel meer vakkennis omdat u moet weten waar de inbouwdelen worden geplaatst want immers voor helder zwemwater is de manier van aansluiten van de leidingen op uw filtratie en de plaatsing van de skimmers en inspuiters  heel belangrijk.

Zwembad bouw  voor welk budget?

Dat is natuurlijk een moeilijke vraag want hoe  word uw zwembad opgebouwd om tot het resultaat te komen dat u wenst. In de zwembadwereld zullen zwembaden in de tuin worden gebouwd voor een budget van  € 10.000 ,- maar ook luxe zwembaden voor € 100.000,- behoren tot de mogelijkheden. Als ik u een indicatie kan geven dan ga ik in dit voorbeeld uit van een zwembad bouw van 8 x 4 x 1.50. Bouwkundig gemetseld en met een gewapende folie en een bouwkundige 4 treden hoek trap met een goede filtratie en de bouwwerkzaamheden.  Houd dan rekening met een budget van € 20.000,. Een plaatstalen zwembad bouwen van dezelfde afmeting dan komt u met een budget van € 15.000,- toe. Een plaatstalen zwembad rond is daarin tegen weer veel goedkoper.

De prijzen zijn echt een indicatie om u een indicatie te geven waar u zoal rekening mee kunt houden. Nog een voorbeeld is een zwembad bouw van 8 x 4 x 1.50 met een verwarming, zwembad automatisering  lamellenafdekking en een mooi terras  aangelegd houd dan rekening met een budget tussen de € 35.000,- en € 50.000,- naar gelang de gehele afwerking en materiaal keuzes rondom.

zwembad bouw, bouwkundig zwembad met inloop trap en lamellen afdekking

zwembad bouw, bouwkundig zwembad met inloop trap en lamellen afdekking

 

Zwembad bouw Deurne Asten Someren Helmond en regio Eindhoven ?

Voor een vertrouwd adres is in deze regio Di-Jo zwembaden bij uitstek uw partner voor de aanleg en bouw van uw zwembad. Kijk snel naar www.inbouwzwembaden.nl waar ook u wellicht voor uw budget een mooi zwembad in de tuin heeft waar u heerlijk van kunt genieten.  Daar vind u vakkennis, gebruik van goede materialen, 1 aanspreekpunt en waar men alles over heeft voor een tevreden klant.

Tags:

Geschreven door Diny van den Einden

Mijn naam is Diny vd Einden, mijn vakgebied is zwembad aanleg en onderhoud van zwembaden en vertel graag over de mogelijkheden om de wensen van iedereen tav een eigen zwembad in de tuin werkelijkheid te laten worden. Wij respecteren ieders budget en denken mee hoe we het maximale uit ieders budget kunnen halen zodat een ieder zeer content is met zijn/haar eigen zwembad in de tuin. Wij zijn succes vol met het aanleggen en renoveren van zwembaden regionaal en zijn specialist op het gebied van zwembadwater behandeling en zwembadwater verwarmen. Met deze kennis lossen we vele problemen op bij mensen met een eigen zwembad waarbij het verkrijgen van fris & helder zwembadwater een probleem is. Deze website is informatief en geef ik u graag advies. Regionaal en daarbuiten zijn wij dan ook Uw adviescentrum voor fris & helder gezond zwembadwater.