Prijzen ecodeck 6 mm 450 gram

Vanaf 62,90 inclusief BTW per vierkante meter. Bij afname vanaf 35 vierkante meter. Kleiner formaat ook optie, wat duurder is. Groter dan 50 vierkante meter is voordeliger.

Wij leveren producten voor uw foam deken  van uitsluitend een goede kwaliteit gemaakt van de beste materialen. Vraag naar de levertijd omdat deze momenteel moeilijk leverbaar zijn.

Prijzen thermodeck 8 mm 910 gram

Vanaf € 93,20 inclusief BTW per vierkante meter. Afname vanaf 35 vierkante meter. Kleiner formaat ook optie, wat duurder is. Groter dan 50 vierkante meter is voordeliger.

Wij leveren producten voor uw foam deken  van uitsluitend een goede kwaliteit gemaakt van de beste materialen. Vraag naar de levertijd omdat deze afdekking leverbaar zijn maar de levertijden momenteel iets oplopen.

Overige kenmerken

 • Topkwaliteit isolerende PE afdekking met polyolefin toplaag
 • Leverbaar in de kleur blauw (RAL 5015). De hoogwaardige toplaag zorgt voor een sterke lasverbinding
 • Voorzijde met ingelaste drijver van PE schuim en verstelbaar trekkoord
 • Achterzijde voorzien van PVC linten (1,5 meter) onder de 65 centimeter.
 • Het speciaal geselecteerde PE schuim heeft een hoog gewicht, goede weerstand tegen veroudering door UV straling en lange levensduur
 • Geschikt voor alle typen zwembaden, in het bijzonder voor zwembaden van meer dan 70 vierkante meter of openbare zwembaden
 • Geschikt voor temperaturen tot 36 graden. Alleen voor zwembaden geschikt. Niet voor spa’s of whirlpools dus.

Foam dekens zijn uitermate geschikt voor rechthoekige zwembaden. Heeft u een afwijkende vorm dan is het noodzakelijk om een tekening aan te leveren en wij u een offerte kunnen opstellen naar aanleiding van uw maatwerk afdekking volgens de door u aangeleverde tekening.

Alleen bij rechthoekige zwembaden is het mogelijk om uw afdekking uit te voeren met een drijver, dit vergemakkelijkt het af en oprollen van uw foam deken.

Accessoires  & extra mogelijkheden om uw foam deken mee uit te voeren

 • Uitsparing voor trap
 • Afwerking romaanse inlooptrap
 • Afwerking rechte inlooptrap
 • Afwerking ronde of ovale vorm, oprollinten ipv voorloopgaas
 • Afgeschuinde of ronde hoeken

Wilt u een prijsopgave ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in of bel of mail ons via de contactgegevens onderaan deze pagina.

  Uw naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon

   

   

  Di-Jo zwembaden

  Hoofdstraat 43

  5757 AK Liessel

  0493-342917 / 06-53190468

  info@di-jo.nl

  Tags:

  Geschreven door Diny van den Einden

  Mijn naam is Diny vd Einden, mijn vakgebied is zwembad aanleg en onderhoud van zwembaden en vertel graag over de mogelijkheden om de wensen van iedereen tav een eigen zwembad in de tuin werkelijkheid te laten worden. Wij respecteren ieders budget en denken mee hoe we het maximale uit ieders budget kunnen halen zodat een ieder zeer content is met zijn/haar eigen zwembad in de tuin. Wij zijn succes vol met het aanleggen en renoveren van zwembaden regionaal en zijn specialist op het gebied van zwembadwater behandeling en zwembadwater verwarmen. Met deze kennis lossen we vele problemen op bij mensen met een eigen zwembad waarbij het verkrijgen van fris & helder zwembadwater een probleem is. Deze website is informatief en geef ik u graag advies. Regionaal en daarbuiten zijn wij dan ook Uw adviescentrum voor fris & helder gezond zwembadwater.