Zwembad afdekking noppen voor grotere zwembaden in de zomer

Zwembad afdekking noppen cq solar afdekkingen zijn zomerafdekkingen voor een zwembad en leverbaar in diverse uitvoeringen. Wij leveren 500 micron zomerafdekkingen. Deze worden op maat gemaakt en uitgevoerd zoals bij uw situatie benodigd is. Wilt u een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan aan via onderstaand formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon

  Voorwaarden en prijzen

  • Levertijd: momenteel 2-3 weken.
  • Prijs: voor de maanden mei juni juli augustus 2021 is < 20 m2 27.50 / m2  inclusief BTW.   > 20 m2 kost de afdekking 24,50 m2 inclusief BTW.  De afdekking wordt dan geheel omzoomd en uitgevoerd met de benodigde RVS ringen. Indien nodig wordt er een zoom gemaakt waar u een drijfbuis in kunt steken voor het makkelijk op en afrollen van uw afdekking.  Dit is alleen mogelijk bij rechthoekige zwembaden.
  • Kleur: de afdekking is verkrijgbaar in blauw/zwart of grijs/zwart 500 micron.
  • Leveren en bezorgen: afgehaald te Liessel. Bezorgen binnen een straal van 50 km rondom Liessel kan a € 150,00 per afdekking. Daarbuiten behoort helaas niet tot de mogelijkheden, omdat de noppenafdekkingen bij ons op rol worden aangeleverd. Andere leveranciers leveren de afdekking in een doos. Dit is bij ons niet mogelijk en daarom leveren wij regionaal deze afdekkingen op rol. Als u de rol zelf kunt komen halen dan is dat natuurlijk mogelijk.
  • Algemeen: wij geven geen garantie op verkeerd doorgegeven afmetingen. Heeft u vragen welke informatie benodigd is voor het correct doorgeven van de maten of andere vragen? Stuur dan een email naar info@di-jo.nl met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer of bel 06-53190468.

  Mogelijkheden noppen afdekkingen

  Hieronder vindt u de mogelijkheden qua noppenafdekking. Zoals hierboven vermeld is de grijs/zwarte 500 micron verkrijgbaar en ook de blauw/zwart 500 micron. Alle andere vermelde noppenafdekkingen zijn bij Di-Jo zwembaden uit het assortiment.

  1)400 micron transparante  is een klassiek model met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ideaal voor binnen  en buiten zwembaden. Deze afdekking is verkrijgbaar in standaard maten rond of ovaal.

   

   

  zwembad afdekking noppen blauw zwart 4002)400 micron blauw/zwart is ideaal om algengroei te voorkomen. Hierdoor bespaart u op chemie behandelingen en met deze afdekking vermindert het energie verbruik aanzienlijk!  Deze afdekking word op maat gemaakt. Per project wordt daarom de afdekking opgemeten.

   

   

  zwembad afdekking noppen transparant 5003)500 micron transparant is licht doorlatend hierdoor ziet u de verlichting en folie van uw zwembad alsof er niet is afgedekt. De 500 micron solar cover bespaart enorm op energie gebruik  en heeft een lange levensduur. De vorm van de noppen zijn tov de blauw zwarte noppen harmonieuzer en hebben een uniforme dikte. De afdekking is speciaal behandeld tegen Uv stralen en extra  behandeld tegen chemie gebruik. Deze afdekking wordt op maat gemaakt. Per project wordt daarom de afdekking opgemeten.

  4)500 micron grijs / zwart solar cover oftewel noppenafdekking is een geo bubble techniek zoals de transparante licht doorlatende noppenafdekking. Vermindert de filtratie tijd, verhindert waterverdamping, vermindert het energie verbruik, verhindert algenvorming en absorbeert zonnestralen met een zeer lange levensduur. Ook deze grijs /zwarte afdekking is behandeld tegen Uv stralen en extra behandeld tegen chemie gebruik. Deze afdekking wordt top maat gemaakt. Per project wordt derhalve de afdekking opgemeten.

  Meer informatie over de noppenafdekkingen of een offerte op maat?  Stuur een mail naar info@di-jo.nl

  Extra informatie solar covers cq noppenafdekkingen

  • Leg een noppen afdekking niet op het zwembad na een chloor shock behandeling en niet bij een temperatuur boven de 30 graden Celsius.
  • Als u de noppen afdekking van het zwembad haalt leg deze niet onafgedekt in de volle zon. De afdekking kan de warmte niet kwijt en zal hierdoor versneld gaan verslijten.
  • Laat de afdekking niet weken aan een gesloten op het zwembad liggen. Even het zwembad laten luchten zorgt voor een betere balans van uw zwem water.
  • Meest gestelde vraag over noppen afdekkingen: welke zijde moet op het water drijven? De nopjes liggen op het water!!

  Afwerking van een zwembad noppen afdekking

  De afdekking kan op diverse manieren worden afgewerkt.

  • Geen zoom aan alle zijdes en geen ringen aan de kopse zijdes.
  • Alleen beide kopse zijde word omzoomd en in overleg op gewenst positie worden ringen aangebracht.
  • Alle zijdes worden omzoomd en worden er ringen in de gewenste positie aangebracht.
  • Grote afdekkingen worden op de hoeken verstevigd.
  • Grote afdekkingen kan men een drijfbuis aan de kopse zijde plaatsen voor het makkelijk op en af rollen.

  Meer informatie over de noppenafdekkingen  of een offerte op maat?  Stuur een mail naar info@di-jo.nl

   Uw naam (verplicht)

   Email (verplicht)

   Telefoon

    

   Vergelijkbare berichten

   19 reacties

   1. Dear Purchasing Manager ,

    I am Bonnie from Qingdao Taiyue Composite Material Co.,Ltd.
    we are specialized in SOLAR BUBBLE COVER&Roller for more than 20 years, with good quality and pretty competive price,
    so we want to avail ourselves of opportunity establishing business relation with you.

    Free samples are avaibled for your reference.
    If you are interested in our products or have any questions, please tell us without any hesitate, we will try our best to service you ,thanks!

    Your reponse will be highly appreciated!
    Looking forward to hear from you,thanks!

    Best regards,
    Bonnie

   2. Hallo
    Wat kost noppenfolie voor het opwarmen van het zwembad van een 732 diameter rond
    alvast bedankt voor u antwoord groetjes Eva

   3. Beste
    Ik had graag een offerte gehad voor een zwarte noppenfolie micron 400 en 500 voor ons zwembad van 4m br en 10m lang. Met 1x ringen op de kop met 9 ringen. Zijkanten graag afgeboord.

    Alvast bedankt voor de info

    Vgr Sylvie

   4. Wat kost de beste noppenfolie voor het opwarmen van het zwembad en voor het warmtebehoud? het gaat om de afmeting van een 732 diameter zwembad (rond dus).

    mvg Fleur

   5. Geachte

    Graag offerte voor een micron 500 folieafdekking zwart voor rechthoekig zwembad van 8 x 4 meter met zoom en bevestiging aan de korte zijde = oprolsysteem. Met 3 trekringen voor het over het zwembad trekken van het zeil.

    Wordt de lengte v/d folie langer gemaakt i.v.m. de afstand naar het oprolsysteem ?

    Grtn Dirk

    1. Dirk, heb je je folie al geinstalleerd aub? Ik heb ook interesse in het systeem maar stel me twee vragen: is de combinatie met warmtepomp en 500 micron folie voldoende om bad aangenaam warm te houden? Wordt het oprollen voor 8x4m niet zwaar? Bedankt voor je reactie.

    1. Wij hadden graag advies over zwembad afdekking. Ons zwembad is binnen en 6 bij 3 meter. Op de korte kant zit een trapje. Wij willen graag een licht dichte afdekking die we kunnen oprollen en waar een uitsparing voor de trap in gemaakt kan worden. Welke afdekking kunt u ons aanraden en wat zijn hier de kosten van. Mvg xandra

   6. Beste
    Graag uw advies voor afdekking met noppenfolie voor een ovaal bad van 5 x 3 meter .
    Graag verschillende prijzen. van nummer 3 en 4

    1. Greet,

     Heb je ondertussen folie liggen aub? Blijft je water nu aangenaam warm? Hoe verwarm je? Is het zwaar om manueel op te rollen?

   7. Beste,

    Graag had ik een prijs gekregen voor de blauw/zwarte 400mic. en de grijs/zwarte van 500mic. rond diameter 365cm.

    Mvg

   8. Graag offerte voor een micron 500 folieafdeking voor ovaal zwembad van 7,6 x 3,6 meter met zoom en bevesting aan oprolsysteem. Met 2 trekringen voor het over het zwembad trekken van het zeil.

   9. Graag had ik de prijs geweten voor transparante noppendolie van 500 micron voor op ons badje te leggen van 2op 3 m.
    Het zeil zou afgeboord moeten zijn

    Grt Els

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *