|

Zwembadafdekking noppenfolie op haspel

zwembadafdekking noppenfoliebetaalbare en makkelijke afdekking voor het  zwembad is de zwembadafdekking noppenfolie op haspel. Op een goedkope manier blijft uw zwembadwater langer op temperatuur. Wist jij dat 80 % van de watertemperatuur verloren gaat aan het oppervlakte water. Zodra het zwembad afgedekt is  heeft de wind geen invloed meer op het oppervlakte water en stopt direct het snel afkoelen van de watertemperatuur. De zwembadafdekking bestaat uit kleine luchtkamertjes waardoor de afdekking een isolerende werking heeft.  Voor standaard rechthoekige zwembaden of ovale zwembaden worden deze afdekking precies op maat gemaakt. Een goede zwembadafdekking noppenfolie is netjes afgewerkt met een zoom en bij een groot zwembad voorzien van een drijver aan de kopse zijde. De zwembadafdekking noppenfolie word vaak opgerold en afgerold op het zwembad dmv van een haspel.

 

Oprollen zwembadafdekking noppenfolie

De haspel staat aan 1 kopse of heel soms ook aan de lange zijde van het zwembad. Aan de zwembadafdekking noppenfolie bevestigd men een koord en is  het heel gemakkelijk om de afdekking op het zwembad te rollen, de zwembadafdekking noppenfolie is makkelijk op te rollen door aan het wiel of de hendel te draaien die op de haspel is gemonteerd. Op deze manier kan 1 persoon de zwembadafdekking van het zwembad afhalen. Is de zwembadafdekking noppenfolie op een verrijdbare haspel geplaatst dan kun jij de haspel verrijden en overdag op een andere plek zetten zodat deze uit het zicht staat en kun je makkelijk rondom het hele zwembad lopen.

Zwembadafdekking noppenfolie op haspel is niet mogelijk

Als je een zwembad in de tuin hebt of  elders en dit zwembad heeft een moeilijke vorm of een afmeting die heel moeilijk is om af te dekken met een zwembadafdekking noppenfolie dan is het soms niet mogelijk om voor een zwembadafdekking noppenfolie te kiezen. Toch wil je dat het zwembadwater langer warm blijft wat nu? Er is een oplossing door middel van een vloeibare afdekking genaamd HeatSavr. Wellicht dat dit product voor u de oplossing is voor het makkelijk afdekken van uw zwembad. In een volgend Blog bericht zal ik uiteraard meer vertellen over deze manier van afdekken van uw zwembad.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn op uw zwembad? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in of vul uw naam en telefoonnummer in zodat ik telefonisch contact met u op kan nemen voor het maken van een afspraak om een en ander door te spreken wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn van uw zwembad

  Kies de vorm van uw zwembad (*)

  Lengte van het zwembad in meters (*)

  *Bij een romaanse of rechthoekig trap geldt: totale lengte = lengte zwembad + lengte trap

  Breedte van het zwembad in meters (*)

  *Voor een trap aan de lange zijde geldt: Totale breedte = breedte zwembad + inlooptrap

  Wateroppervlak in m2 (*)

  Trap (*)

  Geen trapRvs trap aan lange zijdeRvs trap aan korte zijdeRomaanse trap aan lange zijdeRomaanse trap aan korte zijde

  Extra bewerkingen (*)

  Geen extra bewerkingenAfboordenTrapinsnijdingGaas aan achterkantUittreklintBeschermzeil

  Soort afdekking (*)

  Naam (*)

  Telefoon (*)

  Straat + huisnummer (*)

  Postcode (*)

  Plaats (*)

  Email (*)

  Extra informatie

  Vergelijkbare berichten