Zwembad renovatie: voordeliger dan een nieuw zwembad!

Is uw zwembad aan vervanging toe? Dan is zwembad renovatie vaak voordeliger dan een geheel nieuw zwembad bouwen. Di-Jo is dé specialist op het gebied van het renoveren van zwembaden. Dit doen we in een straal van 50 kilometer van Liessel, waar wij onze zaak en showroom hebben.

Net als de aanleg van een nieuw zwembad is dat maatwerk. Ieder zwembad is immers anders. Ook uw wensen en budget spelen uiteraard een rol bij de renovatie.

Vrijblijvend advies bij u op locatie

Wij komen graag bij u op bezoek om ter plekke een inventarisatie te doen en uw wensen te bespreken. Op basis hiervan kunnen we u vrijblijvend adviseren over hetgeen er allemaal mogelijk is en wat de kosten zijn.

Renovatie bouwkundig zwembad

Het renoveren van een bouwkundig zwembad is meestal voordeliger dan nieuwbouw.  De basis van beton is er immers al en is doorgaans nog goed. Zeker na eventuele kleine reparaties van het beton en een schoonmaakbeurt.

Daarna controleren we het leidingwerk, de betegeling en verwarming. Waar nodig repareren of vervangen we deze. Dat laatste kan zeker zinnig zijn om de zwembadtechniek weer helemaal up to date te hebben. Denk dan vooral aan energiezuinige warmtepompen. Ook het vervangen van de zwembadfafdekking doen we in de meeste gevallen bij een renovatie.

Renovatie foliezwembad

Het folie van een zwembad kan na verloop van tijd beschadigd raken of gewoon op zijn. Het vervangen van deze folie is dan wat moet gebeuren. Ook dit kunnen we uiteraard snel en vakkundig voor u doen.

Polyester zwembad renoveren

Het renoveren van een polyester zwembad is vaak anders dan bij andere folie of bouwkundige zwembaden. Als een polyester zwembad namelijk lek is, dan is het vaak de beste optie deze te bouwen naar een folie zwembad. Dat is dan nog altijd voordeliger dan het plaatsen van een nieuw zwembad.

Renoveren plaatstalen zwembad

Di-Jo zwembaden renoveert vaak plaatstalen zwembaden Maar………Wij vervangen de plaatstalen wanden door een bouwkundige constructie en maken maatwerk voor u. We beoordelen tijdens de renovatie van het zwembad of de vloer geschikt is om te gaan hergebruiken. Alle varianten bouwkundige trappen zijn mogelijk voor het makkelijk in en uitlopen van het zwembad.

Ook het aanbrengen van een bouwkundige nis om het zwembad te kunnen afdekken met een lamellen afdekking behoort op dat moment tot de mogelijkheden. De RVS trap komt dan vaak te vervallen. We sluiten de bestaande leidingen aan op de nieuwe situatie.

Is uw afdekking aan vervanging toe? Ook daar zijn wij u graag mee van dienst. Het vervangen van de plaatstalenwand met folie op maat behoort helaas niet meer tot onze mogelijkheden.

Contact en vrijblijvend advies renovatie zwembad

Wilt u kortom uw zwembad laten renoveren? Dan kunnen we dat dus voor u doen. U kunt daartoe contact opnemen met ons. We komen altijd bij u op locatie kijken om de mogelijkheden te bekijken.

Zwembad renovatie prijs weten? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Vergelijkbare berichten