aquafinesse water desinfectie voor bubbelbadAquafinesse voor de desinfectie van uw bubbelbad is een top product  voor  uw bubbelbad, whirlpool, spa of jacuzzi omdat u natuurlijk wilt relaxen in schoon veilig helder water. U kunt heerlijk relaxen want u bent er met aquafinesse van overtuigt dat het schoon, veilig en zeker een goede desinfectie heeft.

Iedereen met een bubbelbad kan op een makkelijke manier het water onderhouden met de aquafinesse alles in 1 product. 1 x  per week kunt u makkelijk met de bijgeleverde maatbeker de juiste dosering aquafinesse toevoegen. Daarnaast plaatst u 1 klein chloor blokje in het houdertje.

Aquafinesse bespaart u tijd maar vooral zorgeloos gemak dat het water in orde is. Natuurlijk is het van belang dat u de filter tijdig schoongemaakt en dat het water voldoende word rond gepompt. De vloeistof van aquafinesse voor de desinfectie van uw bubbelbad werkt vanuit de kern om bacterie groei te voorkomen. Dit is een baanbrekende ontdekking omdat  door toedienen van de vloeistof met zeer minimale chemie uw bubbelbad desinfecteert.

 

Voordelen Aquafinesse voor desinfectie van bubbelbad

  • Eenvoudig in gebruik
  • zorgt voor een frisse geur en een zachte huid
  • vermindert chloor in het water
  • beschermt u en uw luxe investering
  • milieuvriendelijk
  • veiligheid voorop bij het baden in uw bubbelbad
  • dermatologisch getest en veilig voor de gevoelige huid
  • geeft een optimale bubbelbad beleving

 

Bestellen aquafinesse voor desinfectie van bubbelbad

Wilt u graag de complete aquafinesse box bestellen klik hier! Wij zullen uw pakket direct verzenden en kunt u aan de slag.

Wij adviseren als u met aquafinesse begint bij een gebruikte spa of bubbelbad dat u eerst start met een spa reiniging kuur. Dit betekent dat u in het bestaande water een spaclean tablet deponeert. De gevormde bio film in uw leidingen kunnen worden aangepakt met onze aquafinesse Spa clean tablet. Zodra deze behandeling is volbracht kan uw bubbelbad met nieuw water worden gevuld en start u op met nieuw vers water en voegt u volgens de bijgevoegde handleiding de juiste dosering toe van de aquafinesse voor desinfectie van uw bubbelbad.

de tablet reinigt uw spa of whirlpool grondig van binnen uit. Wij adviseren u ook om bij uw 3 maandelijkse verversing van het water  en als u al enige tijd uw spa niet meer gebruikt heeft om de aquafinesse spaclean tablet te gebruiken.

Zeker raden wij aan om de spaclean tablet in te zetten bij de aankoop van een nieuwe spa, whirlpool of hot tube omdat de spa vaak getest word en het stilstaande water wat zich in de leidingen bevind bacteriën kan bevatten.

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht? Mijn mail adres is: info@inbouwzwembaden.nl

Tags:

Geschreven door Diny van den Einden

Mijn naam is Diny vd Einden, mijn vakgebied is zwembad aanleg en onderhoud van zwembaden en vertel graag over de mogelijkheden om de wensen van iedereen tav een eigen zwembad in de tuin werkelijkheid te laten worden. Wij respecteren ieders budget en denken mee hoe we het maximale uit ieders budget kunnen halen zodat een ieder zeer content is met zijn/haar eigen zwembad in de tuin. Wij zijn succes vol met het aanleggen en renoveren van zwembaden regionaal en zijn specialist op het gebied van zwembadwater behandeling en zwembadwater verwarmen. Met deze kennis lossen we vele problemen op bij mensen met een eigen zwembad waarbij het verkrijgen van fris & helder zwembadwater een probleem is. Deze website is informatief en geef ik u graag advies. Regionaal en daarbuiten zijn wij dan ook Uw adviescentrum voor fris & helder gezond zwembadwater.