Aquafinesse voor whirlpool
|

Aquafinesse voor whirlpool

Aquafinesse voor whirlpoolAquafinesse is een middel om de waterkwaliteit  van uw whirlpool op een makkelijke manier te onderhouden. Heerlijk relaxen in uw whirlpool kan alleen als u ervan overtuigd bent dat het schoon, veilig en goed gedesinfecteerd is. Met Aquafinesse zullen uw verwachtingen niet teleurgesteld worden want het resultaat is verbluffend te noemen. Aquafinesse voor whirlpool is een een alles in 1 product waar je  1 x per week een dosering  aquafinesse  toevoegd aan het water en u laat de jets van de whirlpool even aanstaan en je krijgt het gewenste resultaat.Natuurlijk blijft het belangrijk dat de whirlpool voldoende wordt gefilterd en dat de filter tijdig word gereinigd want aquafinesse kan het niet alleen. Aquafinesse voor whirlpool werkt vanuit de kern om bacterie groei te voorkomen. Dit is een revolutionaire uitvinding van Aquafinesse.

 

 

Aquafinesse box voor whirpool

De complete box Aquafinesse voor whirlpool bevat: 2 x 2 liter flessen Aquafinesse vloeistof, 1 dispenser voor langzame afgifte, 1 pak reinigingstablet 90, 1 flexibele maatbeker en een makkelijke gebruikershandleiding. Met de Aquafinesse box kunt u tussen de 3 en 6 maanden vooruit, dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw whirlpool en hoe vaak u de whirlpool gebruikt.

 

Hoe werkt Aquafinesse voor whirpool?

Om uw water schoon te houden is het belangrijk dat u tijdig de filter aanzet voor circulatie van het water. Maak de filter minimaal 1 maal per week goed schoon ( Ook daar zijn goede middelen voor ). Het stilstaande warme water is een bron voor bacteriën groei en daarom is het heel belangrijk dat de bacteriën worden vernietigd. Het desinfecteren gaat meestal met de conventionele chemicaliën zoals chloor en pH verlagers. De meeste mensen vinden het moeilijk om de juiste doseringen toe te voegen aan hun whirlpool. Te weinig of te veel Chloor en pH  verlagers is niet goed voor uzelf en ook niet goed voor de pompen en uw whirlpool kan worden beschadigd. In uw whirlpool vormen zich allerlei bacteriën tegen de wanden en de leidingen en worden benoemd als biofilm. Als u de Biofilm kunt voorkomen dan zorgt u dat de voedingsbodem van de bacterie groei word weggenomen. Daar ligt de kracht van Aquafinesse voor whirlpool. De milieuvriendelijke formule van de Aquafinesse lost de Biofilm op en word de slijmerige substantie afgevoerd met het water. Bovendien kan er geen nieuwe Biofilm aan de wanden en de leidingen zich vormen. Hierdoor verminderd het aantal bacteriën en verminderd de bacteriegroei spectaculair. Voorkomen is beter als genezen.

 

Heeft u een vraag over de Aquafinesse voor whirpool?

stuur een mailtje naar info@di-jo.nl en ik zal u zo spoedig mogelijk helpen met uw vragen vakkundig te beantwoorden. Wilt u de Aquafinesse box ontvangen of wilt u onze winkel bezoeken dan kan dat tijdens onze openingstijden. Klik hier!

met vriendelijke groeten Diny van den Einden

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *