|

Zwembad chloor nodig / bestel hier voor helder water

zwembad chloor nodig

Lees onderstaand blog zodat u weet welk chloor u moet bestellen. Zwembad chloor nodig voor desinfectie ? U wilt natuurlijk graag een goede kwaliteit chloor met weinig tot geen residuen in het water.

Melspring is de fabrikant van zwembad chloor wat u nodig heeft om uw zwembad te desinfecteren. Melspring levert ook veel chloor producten onder private label aan grote inkoop organisatie’s en brengt het beste zwembad chloor uit onder de naam Melpool.  Pool power  mini en Aqua easy zijn private label geproduceerde chloor producten

Melpool zwembad chloor tabletten nodig? 200 grams  5 kg  klik hier!

Melpool zwembad chloor heeft u dus nodig om het water in te desinfecteren. Er groeien micro-organismen en algen in het zwembad waar u ziek van kunt worden en dat willen we natuurlijk voorkomen. Voor uw spa of hot tube zijn er kleine tabletjes ipv deze grote 200 grams tabletten. Een chloortablet plaats je in een chloordrijver, skimmer of doseersluis. Het chloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater. Zo ben je verzekerd van een constante afgifte van chloor.

Chloor van Melpool is van zeer hoge kwaliteit zonder residuen. Het chloor is gestabiliseerd wat betekent dat het minder snel vervliegt door invloed van de zon en het beter werkt door een langzamere afgifte.

Ook verkrijgbaar de Melpool chloor tabletten 90/200  1 kg klik hier!

Zwembad chloor nodig om te shocken? 70/20 tabletten 5 kg of 70/G 5 kg  klik hier!

3 soorten chloor om een chloor shock te geven aan het zwembad. Welke 3 zijn dat? Het vloeibaar chloor is 1 van de snelle chloor producten, net als de 70/20 tabletjes en de 70 Granulaat. Alle 3 verhogen de ph  en daarom adviseren wij u om de pH te verlagen alvorens een chloor shock toe te dienen. De tabletten zijn verkrijgbaar  70/20 5 kg, of 70/20 1 kg en het zwembad chloor granulaat ook in 70/G 5 kg en 70/G 1 kg Perfect zwembad chloor besteld u bij Zwembadwater.info voor kraak helder water. Advies nodig? Ook dan staan wij voor u klaar.  Tel: 06-53190468

Wanneer geeft u een zwembad een chloor shock behandeling?

Bij het vullen van uw zwembad start u met een verlaging van de pH waarde naar 7.4 en geeft u een chloor shock behandeling. Na een intensive dag zwemmen of een onweersbui of wanneer u het zwembad 2.5 tot 3 weken in gebruik heeft ook dan eerst een pH verlaging inzetten en dan een chloor shock behandeling toedienen. de hoeveelheid zwembad chloor dat u nodig heeft is afhankelijk van de grote van het zwembad. Inhoud van uw zwembad berekenen? klik hier!

Nog een tip om uw zwembad kraak helder te houden

Wilt u graag lang kunnen genieten van een schoon zwembad dat kraak helder is dan adviseren wij u om 5 % van het water wekelijks te verversen. Ook vinden wij het raadzaam om een goede filtratie te plaatsen bij het zwembad. Alleen met chemie kunnen wij het zwembadwater niet kraak helder houden. Daar heeft u echt een goede filtratie voor nodig.

Wat kan ik nog meer doen zodat ik minder chloor nodig heb?

Het dagelijks onderhoud door middel van het ontdoen van organisch vuil zoals bladeren takjes en beestjes bij aan schoon helder water en heeft u minder zwembad chloor nodig.

Vindt u mijn blogs interessant ?  Laat een berichtje achter als dank, dit stel ik zeer op prijs.

Groeten Diny van den Einden Di-Jo zwembaden te Liessel

 

Vergelijkbare berichten