gebruiksaanwijzing Aquafinesse spaclean tabletAls u uw spa, whirlpool of hot tub grondig wil reinigen gebruik dan de Aquafinesse SpaClean tablet. De tablet reinigt grondig de leidingen en de gehele uitrusting op een milieuvriendelijke manier met een geweldig resultaat. Wij adviseren u om dit product te gebruiken bij de 3 maandelijkse verversing van het water of als uw spa, whirlpool of hot tub al enige tijd heeft stil gestaan. Ook een aanrader als u nog nooit gebruik heeft gemaakt van de Aquafinesse vloeibaar product voor het wekelijks onderhoud van het water. Lees hieronder de gebruiksaanwijzing van de Aquafinesse SpaClean tablet voor een juist en optimaal gebruik van dit product.

 

Gebruiksaanwijzing Aquafinesse spaclean tablet

 • Verhoog het chloor gehalte voordat u begint naar 3-5 ppm en verwijder het filter en open alle kleppen
 • Alle jets en lucht kleppen moeten open staan
 • Activeer de pomp(en)
 • Laat de tablet voor 1 van de jets oplossen of deponeer het in het mandje boven de verwijderde filter Of oplossen in een emmer warm water en voeg dan toe aan uw spa, whirlpool of hot tub
 • Zet de pomp 20 minuten op vol vermogen aan zodat alles goed kan doorstromen
 • Herhaal dit 2 – 3 maal in de komende 6-12 uur ( naar gelang uw vervuiling )
 • Na 6-12 u is de behandeling klaar en zet u nogmaals de pompen aan op vol vermogen en dan kunt u uw spa, whirlpool of hot tub ledigen
 • Spoel grondig na met water zonder enige toevoeging!
 • Vervang de filter en kunt u weer opstarten met vers water.
 • Voeg de normale chloor shock toe
 • Start met 1 dosering vloeibare aquafinesse

Waar kunt u de Aquafinesse spaclean tablet kopen?

Klik op Aquafinesse SpaClean tablet kopen of kom naar onze winkel te Liessel. Di-Jo  bevind zich vlak bij de peel dorpjes Asten Someren Deurne en is makkelijk bereikbaar vanaf Meijel Sevenum Kessel Maasbree Weert Leende Bakel Milheeze Rips Griendtsveen Helenaveen en bevind zich 25 minuutjes rijden van Eindhoven en Helmond en bent u welkom voor het afhalen van de Aquafinesse producten en kunt u hier terecht voor het gratis laten testen van uw spa, whirlpool of hot tub water als u twijfelt of het nog in goede conditie is. Actuele Openingstijden Klik Hier!

Tags:

Geschreven door Diny van den Einden

Mijn naam is Diny vd Einden, mijn vakgebied is zwembad aanleg en onderhoud van zwembaden en vertel graag over de mogelijkheden om de wensen van iedereen tav een eigen zwembad in de tuin werkelijkheid te laten worden. Wij respecteren ieders budget en denken mee hoe we het maximale uit ieders budget kunnen halen zodat een ieder zeer content is met zijn/haar eigen zwembad in de tuin. Wij zijn succes vol met het aanleggen en renoveren van zwembaden regionaal en zijn specialist op het gebied van zwembadwater behandeling en zwembadwater verwarmen. Met deze kennis lossen we vele problemen op bij mensen met een eigen zwembad waarbij het verkrijgen van fris & helder zwembadwater een probleem is. Deze website is informatief en geef ik u graag advies. Regionaal en daarbuiten zijn wij dan ook Uw adviescentrum voor fris & helder gezond zwembadwater.