|

Goedkoop zwembad chloor – vloeibare vorm of tablet

Goedkoop zwembad chloor Goedkoop zwembad chloor tabletten 90 200 5 kg

Bent u op zoek naar goedkoop zwembad chloor? Gaat u dan direct naar zwembad chloor online kopen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn om fris en schoon zwembadwater te behouden in uw zwembad. Wij bieden hiervoor goedkoop zwembad chloor van hoge kwaliteit. Chloor is er zowel als tablet als in vloeibare vorm.

De inhoud van 1 kan chloor is 20 liter en dit kost € 26,50 incl. btw  (exclusief statiegeld van de kan). ( deze prijszetting is vastgesteld 26-04-2023, de huidige prijs kan afwijken op een later tijdstip).U koopt dus 20 liter a 150 gram chloor, oftewel 3 kg actief chloor. Ga ik dit vergelijken met 5 kg chloor tabletten van 200 grams tabletten met 90% actief chloor dan koop ik 4.5 actief chloor voor € 80,00. Een heel groot verschil zou u denken. Goedkoop zwembad chloor is dan vloeibaar! Toch gaat dit niet altijd op.

Kiezen voor vloeibaar chloor of chloortabletten?

Goedkoop zwembad chloor betekent op de juiste manier doseren en de juiste parameters in acht nemen. De chloortabletten 90/200 90/20 of de 55 granulaat  bevatten namelijk cyan zuur waardoor het vrij gekomen chloor niet zo snel wordt afgebroken door het zonlicht. Vloeibaar chloor kan namelijk wel in 15 minuten tijd zijn werkzame stof verliezen door de zon. Hierdoor moet u weer extra en veel meer chloor gaan verbruiken. Vloeibaar zwembad chloor heeft ook als eigenschap dat deze extreem snel de pH waarde verhoogt. Dit betekent dat u meer pH verlagende middelen dient te gebruiken om het chloor wat u toedient optimaal te laten werken. De pH waarde moet namelijk goed zijn om chloor te laten werken. Nog een belangrijk aspect is de actieve werking van vloeibaar chloor. Dit maakt het gevaarlijk om handmatig toe te dienen en er zijn al vele shirtjes en broeken vernield door het spetterende vloeibare chloor.

Neem altijd de juiste voorzorgsmaatregelen om letsel en schade te voorkomen als u met vloeibare chloor werkt. Ga ook niet overmatig chloreren waardoor uw installatie en folie van het zwembad extra slijtage ondervinden.

Het lijkt wel of ik anti vloeibaar chloor ben. Toch is dat niet zo, ik probeer u te informeren en te waarschuwen waardoor vloeibaar chloor voor u niet zo succesvol is als u dacht. Neem mijn advies mee in uw besluit voordat u overgaat van chloortabletten naar goedkoop vloeibaar chloor. De tablet is makkelijk te doseren, komt langzaam vrij en behoudt zijn werkzame stof langer.

Goedkoop Chloor kunt u hier online bestellen of kom naar onze winkel te Liessel! 

Waar kunt u goedkoop zwembad chloor kopen?

Woont u in Zuidoost Brabant en in de buurt van de Peeldorpen Liessel, Deurne, Asten en Someren en 25 minuutjes rijden van Eindhoven en Helmond? Dan bent u bij Di-Jo zwembaden aan het juiste adres. De inhoud van 1 kan vloeibare chloor van 20 liter kost bij ons afgehaald € 26,50 (exclusief het statiegeld van de kan) ( deze prijszetting is vastgesteld 26-04-2023, de huidige prijs kan afwijken op een later tijdstip). De kan bevat 150 gram actief chloor.

Vindt u dat het water er niet fris en helder uitziet? Breng een watermonster mee van uw zwemwater tijdens uw bezoek aan onze winkel.

Wij testen gratis uw water en u ontvangt vakkundig advies!

Contact

Wilt u meer weten en vrijblijvend advies? Neem dan contact op met ons: info@inbouwzwembaden.nl

Wij zijn uw adviescentrum voor fris en helder zwembadwater met goedkoop zwembadchloor van Di-Jo Zwembaden te Liessel. Hier kunt u alle producten voor zwembadonderhoud kopen.

Webshop

Ook kunt u direct alle benodigdheden voor goed, hygiënisch en mooi zwembadwater online bestellen in onze webshop:

Chloortabletten, vloeibaar chloor en chloorgranulaat
Zwembadpompen
Onderdelen zwembadpompen
Zandfiltersets
Zwembad Onderhoud
Zwembad accessoires

Vergelijkbare berichten