Nieuwe website

Welkom op deze nieuwe website ‘zwembadwater.info’. Mijn naam is Diny en ben dagelijks bezig met zwembad waterbehandeling en maak offertes voor de aanleg van uw zwembad in de tuin. Mijn vakgebied is zwembad aanleg en onderhoud van zwembaden en vertel graag over de mogelijkheden om de wensen van iedereen tav een eigen zwembad in de tuin werkelijkheid te laten worden. Wij respecteren ieders budget en denken mee hoe we het maximale uit ieders budget kunnen halen zodat een ieder zeer content is met zijn/haar eigen zwembad in de tuin.

Wij zijn succes vol met het aanleggen van zwembaden regionaal en ik help graag iedereen om een geschikte partner te vinden tav het aanleggen van uw eigen zwembad buiten onze regio. Deze website is daarom ook informatief en geef ik u graag advies over alle aspecten van het aanleggen van uw eigen zwembad. Ik kan daarmee mensen die ik niet kan helpen met het leveren van een zwembad wél helpen met advies.

Ons specialisme is zwembad waterbehandeling. Welke aspecten zijn er belangrijk zijn voor fris & helder zwembadwater. Waarom is desinfectie belangrijk en wat zijn de belangrijke parameters daarvoor. Regionaal en daarbuiten zijn wij dan ook Uw adviescentrum voor fris & helder water.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Via Di-jo hebben we een zwembad aangeschaft en we zijn erg tevreden met de uitleg en service die we kregen. Eerlijk en oprecht advies en ze denken echt met je mee. We zijn nu de trotse bezitters van een supermooi zwembad en we hebben Di -jo ook nog kunstgras laten leveren, wat ze snel en zorgvuldig hebben gedaan. Onze complimenten en ga vooral zo door. Keep up the good work ! Groetjes Jeroen&Manon

Reacties zijn gesloten.