zwembad verwarmen zodat u langer kunt zwemmen

Zwembad verwarmen zodat u langer kunt zwemmen

Uw zwembad verwarmen zodat u langer kunt zwemmen is natuurlijk het uitgangspunt om u te oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Op de pagina assortiment zwembadwarmtepompen kunt u direct ons actuele aanbod zien. Voor ieder zwembad hebben we een passende oplossing!

In deze blog bericht vertel ik u over de warmtepomp, omdat dit toestel momenteel heel vaak word ingezet om het zwembadwater op temperatuur te krijgen zonder dat er zon benodigd is. De zwembad warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en geeft dit door middel van een warmtewisselaar af aan het water. De koude lucht wordt naar buiten geblazen en warmere buitenlucht gaat het toestel in.

Wat is er nodig om mijn zwembad te verwarmen?

U verliest 80 % van de opgebouwde warmte aan het oppervlak, vooral ‘s nachts. Daarom is het belangrijk dat u het zwembadwater afdekt. Een goede zwembad afdekking bespaart direct in verbruikskosten en kunt u met een lagere investering het zwembad water op temperatuur krijgen. Het zwembad kunt u op verschillende manieren afdekken en wel met de volgende soorten:

Noppenafdekking 

Foam deken

Lamellenafdekking

Overkapping

Contact opnemen i.v.m. de informatie over uw zwembad verwarmen?

Wilt u meer weten en vrijblijvend advies over een zwembad warmtepomp van Zodiac, zonnecollectors of warmtewisselaars? Woont u in de buurt van Liessel? Loop dan eens binnen voor een advies op maat voor het verwarmen van uw zwembad. Neem dan contact op met ons voor het maken van een afspraak zodat we aan tafel op een rustig moment uw wensen kunnen doorspreken. Ook kunt u ons volledige assortiment online bekijken en kopen in onze online shop: zie zwembadwarmtepompen

Meer weten? Mail ons dan: info@inbouwzwembaden.nl

Di-Jo zwembaden te Liessel is actief op het gebied van zwembad verwarmen in de volgende plaatsen: Deurne, Asten, Someren, Bakel, Milheeze, Helmond, Eindhoven, Nuenen, Mierlo, Stiphout, Lierop, Leende, Heeze, Weert, Ospel, Meijel, Maasbree, Helden, Panningen, Grashoek, Helenaveen, Griendtsveen, Horst America, Hegelsom en Ommel.

Meer informatie vind u op onze andere site www.inbouwzwembaden.nl

 

Vergelijkbare berichten